banner564

“Seni Lefke’ye sürdürürüm”

İlgi alanı dolandırıcılık olan Tavuri bu sefer, bir doktoru tehdit ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkarıldı

“Seni Lefke’ye  sürdürürüm”
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Sahtekarlıkla para temini suçlarından defalarca hüküm giyen “Tavuri” lakaplı Mustafa Serttaş’ın, bu kez de Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde görevli doktoru öldürmekle tehdit ettiği ileri sürüldü. İddialara göre Serttaş, kendini acil servis doktor odasından çıkarmaya çalışan Dr. Filiz Akçaoğlu’na, önce “seni Lefke’ye sürdürürüm, ardından ise “evine bomba koyarım, seni öldürürüm” diyerek tehdit etti. Polis tarafından gözaltına alınan Mustafa Serttaş, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Vedat Bilginaylar, zanlının, 1 Kasım 2017 tarihinde, Gazimağusa Devlet Hastanesi acil servisinde görevli doktor Filiz Akçaoğlu tarafından, doktor odasından çıkması için uyarılması üzerine, adı edilene “seni Lefke’ye sürdürürüm, evine bomba koyacam, seni öldüreceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulundu.

Ertesi gün de telefonda tehdit etti
Zanlının, 2 Kasım 2017 tarihinde ise yine adı edileni telefonla arayarak, “bundan sonra başına ne gelirse benden bil” diyerek tehdit ettiğini bildiren Bilginaylar, zanlının şikayet üzerine gözaltına alındığını ve aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını aktardı. Bilginaylar, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Haftada bir gün polise gidecek
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlının, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473