banner564

Serdar Daldıran LTB önünde eylem yaptı

‘Mağdur edildim’. Maaşını alamadığını, patronunun çocukları tarafından darp edildiğini öne süren Serdar Daldıran LTB önünde eylem yaptı

Serdar Daldıran LTB önünde eylem yaptı
banner598

Suna ERDEN
Gazimağusa’ya bağlı Vadili köyünde demir doğrama dükkânında çalışan Serdar Daldıran, işyeri tarafından mağdur edildiği gerekçesi ile dün yanında bavulu Lefkoşa Türk Belediyesi önünde eylem yaptı. İşyerinden alacağı 5 bin liranın gasp edildiğini, patronunun çocukları tarafından darp edildiğini öne süren Daldıran’ın belediye önünde 2 saat süren bekleyişi herkesin dikkatini çekti. 
Kızılay yetkililerine haber verilmesi üzerine Daldıran, Lefkoşa’da bir pansiyona yerleştirildi. 
Daldıran, Türkiye’ye gönderilinceye kadar pansiyonda Kızılay’ın himayesinde olacak.
Diyalog’a konuşan Daldıran, patronu hakkında bazı iddialarda bulunarak, “Tek isteğim bir an önce Türkiye’ye dönmek dedi. Vadili’de bir demir doğrama dükkânında 23 Ocak 2020 tarihinde işe başladığını, 19 Nisan’a kadar sadece iki kez ödeme aldığını ifade eden Daldıran, 5 bin TL alacağını olduğunu, ancak patronunun bu parayı vermeye yanaşmadığını öne sürdü.

Elçilik para konusunda yardım etmedi
Daldıran, 5 bin TL alacağı yüzünden patronu ile polislik olduklarını ifade ederek, şunları iddia etti:  “Hem paramı alamadı hem de patronun oğulları tarafından darp edildim. Durumu Dörtyol Polis Karakolu’na bildirdim, şikayetçi oldum. Onlar da beni Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği’ne yönlendirdiler. Elçilik ile görüştüm ancak para konusunda yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Türkiye’ye dönebilmem için de ulaşımın tekrar başlamasını beklememi söylediler. Tek isteğim var Türkiye’ye çocuklarımın yanına dönmek. Patronum ve beni darp eden oğullarından şikayetçi oldum.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474