banner564

Şeytana uymuş

Karısı yaşlı kadına bakmak için işe gidince, Atamurat salonda uyuyan baldıza tecavüz etti

Şeytana uymuş
banner598

 Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’ta çalışmak için bulunan Türkmenistanlı 38 yaşındaki Atamurat Orunov,  kendileri ile aynı evde kalan ve bakıcılık yapan baldızı 26 yaşındaki baldızı R.Y.’ye tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. 
Zanlının gece yarısı salonda uyumakta olan baldızı R.Y.’nin ırzına geçtiği öğrenildi. Tecavüz mağduru baldız gecenin sabahı polise giderek şikâyetçi olurken, zanlı öğlen saatlerinde tutuklandı. Poliste sorgulanan zanlı ifadesinde, ‘Şeytana uydum’ diyerek suçunu kabul etti. Öte yandan Atamurat’ın karısının olay esnasında başka bir evde bakıcılık yaptığı ve iğrençliği duyduktan sonra büyük şok yaşadığı öğrenildi. 
Tecavüz ile ilgili soruşturma sürerken zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Meseleyi soruşturan polis, zanlı hakkındaki iddiaları aktardı. Polis, zanlının 10 Haziran saat 00.30 sıralarında Lefkoşa Küçük Kaymaklı’da Yusuf Kaptan Sokak No. 25 adresinde birlikte kaldığı 26 yaşındaki baldızı R.Y.’ye evin salonunda tecavüz ettiğini söyledi. 
Polis, şikâyetin aynı gün yapıldığını ve zanlının aynı gün saat 12.00 sıralarında evinde tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. Zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, vermiş olduğu ifadenin araştırılacağını belirtti. Polis, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme hakkında “cinsel saldırı” suçundan soruşturma yapılan zanlının üç gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473