banner564

Shabab’ı ihbar yaktı

Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen İranlı öğrenci, evinin balkonunda çiçek yerine 3 kök Hintkeneviri yetiştirince başına iş açtı

 Shabab’ı ihbar yaktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen İran uyruklu öğrenci, Gazimağusa’daki evinin balkonunda 3 kök “hintkeneviri” olduğuna inanılan bitki yetiştirdiği iddiasıyla dün mahkemeye çıkarıldı. İran uyruklu öğrenci Shabab Shakerimanesh’in yapılan bir ihbar neticesinde Narkotik Şube ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 16 Mayıs 2016 tarihinde aldıkları bir ihbar ile zanlının ikametgahına operasyon düzenlediklerini söyledi. İkametgahın balkon kısmında bulunan saksının içerisinde boyları 5, 10 ve 25 santim uzunluğunda olan ve “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bitki bularak emare aldıklarını anlatan Özdesoy, bitkilerin incelenmek üzere Devlet Kimya Laboratuvarı’na gönderileceğini belirterek, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473