banner564

Siber: “Barış dili kullanılacak”

Siber, “Dünyayla iletişim içinde olan, ekip ruhuyla çalışan bir liderlikle çok farklı bir konuma geleceğiz” dedi

Siber: “Barış dili kullanılacak”
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, İskele bölgesinde bazı köyleri ziyaret ederek, adaylığıyla ilgili vatandaşlara bilgi verdi. 
Siber bu çerçevede ilk olarak Yedikonuk köyü ile İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği’ni, ardından ise Sipahi, Derince, Kaleburnu ve Yenierenköy’ü ziyaret etti. 
Siber, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Bütün amaçlarının; Kıbrıs’ta kalıcı bir anlaşmaya ulaşıp sorunlardan kurtulmak” olduğunu dile getirdi. 
Toplum liderinin uluslararası alanda sergilediği görüntünün, halkın görüntüsünü yansıttığını dile getiren Siber, KKTC Cumhurbaşkanı’nın “toplum lideri” statüsüyle dünya tarafından tanındığını, Kıbrıs Türk halkının uluslararası kamuoyunda oluşturulacak algısının da doğal olarak toplum liderine bağlı olduğunu anlattı. 
Kıbrıslı Türklerin kendi kimlikleriyle dünyanın bir parçası olmayı hak ettiğini kaydeden Siber, bu amaç uğrunda müzakereleri yürüteceklerini söyledi. 
Bu amaca ulaşabilmek için çözüme inanan ve barış dili kullanan bir liderin masada olması gerektiğine inanç belirten Siber, “Dünyayla iletişim içinde olan, ekip ruhuyla çalışan bir liderlikle çok farklı bir konuma geleceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473