banner564

Siber çalışmaları dinledi

Kıbrıs Türk Filateli Derneği ve Bağlıköy Eko Turizm Gönüllüleri Derneği ayrı ayrı Meclis Başkanı’nı ziyaret etti

Siber çalışmaları dinledi
banner598

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, dün Sedat Çomunoğlu Başkanlığı’ndaki Kıbrıs Türk Filateli Derneği ve Bağlıköy Eko Turizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Perihan Aziz’i ayrı ayrı kabul etti. Siber, Kıbrıs Türk Filateli Derneği’ni kabulünde yaptığı konuşmada, çok yönlü faaliyetleri olan derneğin tarih, kültür ve tanıtıma hizmet etmesinin gurur verici olduğunu ifade etti.

Derneğin yazdığı ve kendisine takdim ettiği; Kıbrıs Türk Postaları Tarihi kitabının geleceğe miras olacağını ifade eden Siber, bu tür çalışmaların örnek teşkil etmesini istedi.

Kıbrıs Türk Filateli Derneği Başkanı Sedat Çomunoğlu ise derneğin yazdığı kitabı Meclis Başkanı Sibel Siber’e sunarken, 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan 2 ciltlik kitapta 50 yıllık birikimi özetlediklerini belirterek, kitabı satışa sunduklarını söyledi.

“Takdir edilecek gönül birliği”

Siber, Aziz’i kabulünde ise Bağlıköy’ü eko köy yapma yönünde faaliyetler yürütmekte olan derneğin çalışmalarından övgüyle bahsederek, severek yapılan, gönüllülüğe dayalı çalışmaların örnek alınması gerektiğini söyledi.

Casinomaxi Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"">“Köyünüze sahip çıkmak, köyü turizme tanıtmak, geçmişini yaşatmak gibi konularda, bu kadar güzel gönül birliği ile çalışarak başarıya ulaşmak, takdir edilmesi ve örnek alınması gereken bir olaydır” diyen Siber, derneğin çalışmalarını yerinde görme, köyü tanıma ve köy halkının sorunlarını dinlemek amacıyla Bağlıköy’ü ziyaret etmek istediğini belirtti.

Bağlıköy Eko Turizm Gönüllüleri Derneği Başkanı Perihan Aziz de, derneğin Bağlıköy’ü eko köy yapmak için çalıştığını belirterek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Köyün gerek tanıtım gerekse gelişimine yönelik çalışmalarda aşama kaydettiklerini ancak bir takım sorunlarla karşılaştıklarını belirten Aziz, karşılaştıkları sorunları yazılı olarak Meclis Başkanı Sibel Siber’e sundu ve çözümü için yardım istedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 03:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474