banner564

Siber sorunları dinledi

Siber, Tıp Haftası nedeniyle hem hastanelere hem de Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ne ziyarette bulundu

Siber sorunları dinledi
banner598
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Tıp Haftası nedeniyle hem hastanelere hem de Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ne ziyarette bulundu.
Siber, ilk olarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ni, ardından Kunter Güven Hastanesi, Yaşam Hastanesi ve Gazimağusa Tıp Merkezi, Lefkoşa Devlet Hastanesi ve Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ni ziyaret etti. 
Ziyaretlerinde seçim çalışmaları hakında da bilgi veren Siber göreve gelmeleri halinde müzakere masasının yeniden kurulacağını, bunun için uygun ortamın olduğunu da kaydetti.
Cumhurbaşkanlığına seçilmesi halinde, Maraş konusu başta olmak üzere güven artıcı tüm önlemleri daha önce de belirttiği gibi destekleyeceğini ve yeni fikirlerle masaya geleceğini kaydeden Siber, alışılmışın dışında bir yol izleneceğini, elli yıldır Kıbrıs sorunu konusunda söylenecek her şeyin söylendiğini artık icraat zamanı olduğunu kaydetti. 
Siber, “Halkımın gücünü yanımda hissederek, zamana oynamadan, halkımızın iradesini sonuca ulaştırmak için çözümü gerçekleştirip, barışı inşa etmek için masaya oturacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474