banner564

Sigortacılıkta yeni dönem

Zirve Mobil uygulaması düzenlenen konferansta kamuoyuna tanıtıldı

Sigortacılıkta yeni dönem
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Kuzey Kıbrıs’ın köklü kuruluşlarından Zirve Sigorta dün, Başkent Lefkoşa’daki Golden Tulip Otel’de bir seminer düzenleyerek hem sigortanın yaşamımızdaki önemine dikkat çekti hem de Zirve Mobil isimli yeni uygulamasını tanıttı. Ülke genelinde faaliyet gösteren birçok işletme ve banka yetkilisinin katıldığı seminerin açılış konuşmasını Zirve Sigorta Genel Müdürü Raif Çukurovalı yaptı. Raif Çukurovalı, ülkede sigorta bilincinin yeterince gelişmediğini ifade ederek sigortalı olunmaması halinde vatandaşların sorunlar yaşayabileceğini bu nedenle de devlete yetkililerine bu konuda görevler düştüğünü ifade etti. Küçük yaşlardan başlayarak bireylere sigorta ve trafik dersi verilmesi gerektiğini ifade eden Çukurovalı, yeni uygulamaları olan Zirve Mobil uygulamasından bahsetti. Çukurovalı’nın konuşmasının ardından yeni uygulama görsel sunumla katılımcılara anlatıldı. 
Ardından seminere geçildi. Türkiye’de alanında uzman olan konuklar; sağlık, sel hasarları ve beklenmedik zamanda gerçekleşen yaşam kayıplarına sigorta ile nasıl önlem alınabileceği konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.
Toplantıda katılımcılara ayrıca, sigortacılık pazarlama faaliyetleri, kredi hayat uygulamaları, Türkiye Sağlık Sigortaları piyasası ile konut sigortaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Program sonunda plaket takdimi gerçekleştirildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474