banner564

“Şimdi çok pişmanım”

5 yıldır birlikte yaşadığı erkek arkadaşını kaldıkları bungalowda ekmek bıçağı ile yaralayan Nadia, mahkemede üzüntüsünü dile getirdi

“Şimdi çok pişmanım”
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Alsancak’ta birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Savaş Şanverdi’yi bıçaklayarak ağır yaralayan Nadia Maria Fatima Elisabeth Bel Hajjam hakkındaki soruşturma sürüyor. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan Şanverdi’te iki ünite kan verildiği ancak şu anda hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Zanlı ile Şanverdi’nin 5 yıldır birlikte yaşadıkları öğrenilirken, Hajjam dün ek süre talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

Bungalowda kanlı gece
Soruşturmayı yapan polis, olayın 27 Temmuz saat 04.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi. Alsancak’ta bir bungalowda kalan zanlının, kendisine şiddet gösterdiği gerekçesi ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Şanverdi’yi karın kısmından iki kez bıçakladığını söyledi. Şanverdi’nin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra müşahede altına alındığını kaydeden polis, hastaneden verilen bilgi ile soruşturma başlatıldığını ve zanlının tespit edilerek gözaltına alındığını ifade etti. Polis, Şanverdi’ye iki ünite kan verildiğini, şu an hayati tehlikeyi atlattığını söyledi. 

7 gün daha tutuklu kalacak
Olayda kullanılan bıçak ile zanlının olay anında giydiği kıyafetlerinin kanıt olarak alındığını belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul ederken söz alan zanlı, üzgün olduğunu dile getirdi. Zanlı, “Onu durdurmak için bıçakladım. Ancak çok pişmanın” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474