banner564

Sobayı kafasına vurdu

Alkollü vaziyette gemiye binen ve yolcuları rahatsız ettiği için personel tarafından uyarılan Kaan Cebeci şiddete yöneldi

Sobayı kafasına vurdu
banner598

 Suna ERDEN
Türkiye’ye gitmek için gemiye binen Kaan Cebeci alkolün etkisi ile herkesi rahatsız etti.
Yolcuların şikâyeti üzerine gemi çalışanları devreye girince, Cebeci onlara kafa tutmaya çalıştı. Gemi çalışanı B.M ile tartışan zanlı, yanında bulundurduğu elektrikli sobayı kafasına fırlattı.
B.M’nin kafasında 1 buçuk santim kesi oluşmasına neden olan zanlı şikayet üzerine tutuklandı.
Zanlı, ‘yaralama’, ‘ciddi darp’, ‘sarhoşluk’ ve ‘rahatsızlık verme’ suçlarından teminata bağlanmak üzere mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada iddiaları aktaran polis, olayın 26 Eylül 2019 tarihinde saat 08.10 sıralarında Girne Turizm Limanı’nda bulunan bir şirkete ait gemide meydana geldiğini söyledi.
Polis, 168 promil alkolün etkisi altında olan zanlının, gemi çalışanı K.C.’ye makul mazereti olmaksızın bağırıp, çağırdığını ifade etti.
Zanlının daha sonra kendisini uyaran diğer bir gemi çalışanı B.M.’nin kafasına yanında bulundurduğu elektrikli sobayı fırlattığını kaydeden polis, Cebecei’nin Girne’de tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. 
Zanlının ülkeye turist olarak geldiğini kaydeden polis, davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme 3 bin 500 TL nakit teminat yatırması ve iki kefilin 40’ar bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473