banner564

Sokaklar çamura bulandı

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde bir ayı aşkındır yer altından akan ve nereye ait olduğu bilinmeyen sular bölge esnafını canından bezdirdi

Sokaklar çamura bulandı
banner598

 Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer altından çıkan ve bir ayı aşkındır caddelere dökülen sular bölge esnafını çileden çıkardı. Şebeke borusunun patlamasından dolayı sokaklara aktığı düşünülen sular, çevreyi çamur deryasına çevirirken, bölge esnafı yetkililerin durumla ilgilenmediğini söyledi. Diyalog’a konuşan sanayi esnafı, “Nereye ait olduğunu bilmediğimiz bir yerin şebeke boruları patladı ve bir ayı aşkındır caddelere akıyor. Yollar çamur içinde kalıyor ve kimse önlem almıyor” dedi.

Sanayi esnaflarından Emrah Öngör de nereden geldiği belli olmayan suyun bir ayı aşkın süredir sokaklara aktığını, konunun yetkililere bildirildiğini ancak henüz önlem alınmadığını söyledi. Öngör, akan suyun temiz ve tatlı su olduğunu, bir şebekeye ait borunun patlamış olabileceğini ifade ederek, “Lefkoşa Türk Belediyesi yetkilileri gelip suyun çıkış noktasına bant çekti. Ancak akışına henüz müdahale edilmedi. Aynı noktada daha önce su taşkınlığı yaşanmıştı ve bir ay önce yine başladı” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473