banner564

Son yolculuk bugün

Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 34 yaşındaki Tuba Kılıç’ın 2 çocuk annesi olduğu açıklandı

Son yolculuk bugün
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde önceki gece meydana gelen feci trafik kazasında ölenlerin isimleri Polis Basın Subaylığı tarafından dün sabah açıklandı. Polis Basın Subaylığı yaşamını yitiren kişilerin İskele’de sakin 42 yaşındaki Çoşkun Özkıyıkçı ile Lefkoşa’da sakin 34 yaşındaki Tuba Kılıç olduğunu açıkladı.
Polis Basın Subaylığı’nın dün sabah yaptığı açıklamaya göre kaza, saat 23.55’te Gazimağusa-Lefkoşa anayolunun 18 ile 20’inci kilometreleri arasında, Lefkoşa istikametine seyreden Coşkun Özkıyıkçı, dikkatsizliği sonucu yönetimindeki MM 997 plakalı araç ile refüjü aşarak karşı şeride girmesi ve o esnada karşı istikametten gelen Yeniboğaziçi’nde sakin 33 yaşındaki Mehmet Yaba’nın yönetimindeki KS 576 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu meydana geldi. Her iki aracın yüz yüze çarpışması sonucunda MM 997 plakalı araç sürücüsü Coşkun Özkıyıkçı ile araçta yolcu olarak bulunan 34 yaşındaki Tuba Kılıç  olay yerinde hayatını kaybederken, KS 576 plakalı araç sürücüsü Mehmet Yaba ile araçta yolcu olarak bulunan İpek Özyaşamış yaralandı.  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özyaşamış’ın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenilirken, Mehmet Yaba’nın ise Gazimağusa Devlet Hastanesi ardından Yakın Doğu Üniversitesi hastanesine kaldırıldığı bildirildi.
2 Çocuk annesiydi
Kazada yaşamını yitiren Tuba Kılıç’ın Lefkoşalı olduğu ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Kılıç’ın cenazesinin bugün Lefkoşa’da defnedileceği de öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Coşkun Özkıyıkçı’nın da aslen Gaziantepli olup İskele’de ikamet ettiği öğrenildi. Özkıyıkçı’nın cenazesinin memleketine gönderilmesi bekleniyor. 
Bilgi kirliliği yaşandı
Feci trafik kazasının gerçekleştiği önceki gece tam bir bilgi kirliliği yaşandı. Kazada ölenlerin isimleri ile ilgili olarak çelişkili açıklamalar yapılırken, bazı haber siteleri farklı bir çifti kazada ölmüş gibi gösterdi. Tüm bilgi kirliliğine rağmen ölenlerin kimlikleri kazadan saatler sonra dün sabah saatlerinde açıklandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474