banner564

Sonu acı oldu

Yaşları 15 ile 18 arasında değişen 6 genç, Tatlı Market’ten; bira, cips ve enerji içeceği çaldıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarıldı

Sonu acı oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Kalliland bölgesinde bulunan “Tatlı” isimli markete girerek hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yaşları 15 ile 18 arasında değişen 6 genç  gözaltına alınarak mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede zanlıların anne ve babalarının ayrı olduğu belirtildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mahir Türe, zanlılardan M.T, Ö.O, O.A ve E.C.K’nin 2 Ekim 2016 tarihinde, Kalliland bölgesinde faaliyet gösteren Ömer Tatlı’ya ait “Tatlı Market” isimli işletmeye girerek, 8 şişe bira, 8 paket cips ve 5 adet enerji içeceğini çaldıklarını söyledi.

İkinci hırsızlık 2 gün sonra
İlk 4 zanlıya, C.S VE C.S isimli diğer iki zanlınında katılması ile 4 Ekim 2016 tarihinde, saat 03.30 sıralarında yeniden aynı marketin manav bölümündeki plastik kaplamayı keserek içeri girdiklerini anlatan Türe, 4 paket cips ile 4 adet enerji içeceğinin sirkat edildiğini söyledi.
Türe, zanlıların yine aynı tarihte saat 04.30 sıralarında aynı market içerisinde, ana kapıyı demir ile açarak kasti hasara uğrattıktan sonra girdiklerini ve market içerisinden toplam değeri bin 509 TL olan sigaralar ile kasada bulunan 500 TL nakit parayı sirkat ettiklerini anlattı.
Türe, soruşturmanın henüz yeni başladığını ve alınacak olan tanık ifadelerinin bulunduğunu belirterek, zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473