banner564

Sonuçtan  emin konuştu

Erhürman: “24 Haziran’daki seçimlerde CTP seçimden zaferle çıkacak ve iskele’de bu tarihten itibaren hizmet şöleni başlayacak” dedi

Sonuçtan  emin konuştu
banner598

 Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) aday tanıtım etkinliklerinin sonuncusu önceki akşam İskele’de gerçekleştirildi.

CTP’den yapılan açıklamaya göre etkinliğe Başbakan ve CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Genel Sekreter Erdoğan Sorakın, Sağlık Bakanı Filiz Besim, eski Başbakan ve CTP eski Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer, bazı milletvekilleri  ve partililer katıldı.
Başbakan ve CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman gecede yaptığı konuşmada, 24 Haziran’daki seçimlerde CTP’nin seçimden zaferle çıkacağını ve İskele bölgesinde bu tarihten itibaren hizmet şöleninin başlayacağını ifade etti.  İskele ilçesinin CTP’li belediye başkanlarının vizyonuna ihtiyacı olduğunu dile getiren Erhürman, bu vizyon sayesinde İskele’nin Kıbrıs’ın incisi haline geleceğini söyledi. Bölgede şu anda bir hareketlenme olduğunu kaydetti.
Erhürman, imar planı ve hukukun çiğnendiğini, bölge halkının bu konuda çok dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Soyer: Pırıl pırıl adaylar…
Etkinlikte konuşma yapan CTP’nin eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Ferdi Sabit Soyer, pırıl pırıl adayların olduğunu söyledi. CTP’li belediyelerle CTP’li olmayan belediyeler arasında gözle görülür bir fark olduğunu belirten Soyer, bunun en güzel örneğinin Büyükkonuk’ta görüldüğünü söyledi.

Adaylar konuştu
İskele Bağımsız Belediye Başkan adayı Fikret Civisilli ise CTP ailesine altı ay önce katıldığını ancak kendisini kırk yıllık CTP’li gibi hissettiğini, CTP’li olarak doğmadığını ancak CTP’li olarak ölmek istediğini vurguladı.
Dipkarpaz Belediye Başkanı ve Başkan adayı Suphi Coşkun, bölgede belediyecilik yapmanın hiç de kolay olmadığını söyledi.
Mehmetçik Belediye Başkanı ve Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli de, dört yıl öncesini örnek gösterdi ve bölgenin hiç hak etmediği sorunları yaşadığını belirtti. 
Büyükkonuk Bağımsız Belediye Başkan adayı Mustafa Haset ise, 2006 yılında Büyükkonuk belediye başkanlığına aday olduğunu, o dönem bölgenin kaybedecek dört yılı daha olmadığını ancak kaybedilen on iki yılın olduğunu vurguladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473