banner564

Suç ortağı bulunamadı

Narkotik Şube ekiplerinin gerçekleştirdiği gece baskını sonucu tasarrufunda 500 gram eroinle yakalanan Bavır Yaşar’ın tutukluluk süresi uzatıldı

Suç ortağı bulunamadı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gece yarısı 500 gram  uyuşturucu madde ile yakalanan Bavır Yaşar,  tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yine ek tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Özgür Biçenleroğlu, 8 Ocak 2015  tarihinde saat 00.30 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda zanlının tasarrufunda 505 gram “eroin” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi. 

Sonuçlar henüz gelmedi
Zanlının yine aynı tarihte mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhinde 1 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsatan Biçenleroğlu, mesele ile ilgili isim ve soy isim bazından tespit ettikleri aranan bir şahsın bulunduğunu söyledi. Uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin Devlet Kimya Laboratuvarına gönderildiğini ancak sonuçların henüz ellerine geçmediğini ifade eden Biçenleroğlu, uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin içinde bulunduğu naylon poşetlerin de parmak izi inceleme sonuçlarının beklendiğini belirtti. Biçenleroğlu, soruşturmanın selameti açısından zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.  Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 6 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatı İbrahim Demirtaş’ın da tutukluluk süresine itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 6 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473