banner564

Suç patlaması yaşanıyor

Polisin ‘asayiş operasyonunda’ Bin 340 araç denetlendi, 299’u hakkında yasal işlem yapıldı

Suç patlaması yaşanıyor
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Girne, Güzelyurt, İskele ve Gazimağusa’da eş zamanlı gerçekleştirilen 10 saatlik asayiş kontrollerinde ülkede kaçak yaşam süren 3 kişi tutuklandı, binlerce sürücünün aracı arandı.
Asayiş ve trafik ekipleri tarafından 18.00- 03.00 saatlerinde yapılan kontrollerde denetlenen Bin 340 araçtan 299’nun sürücüsü hakkında yasal işlem yapıldı.
Kontrol edilen araçlardan 11 tanesi de çeşitli suçlardan trafikten men edildi.
Girne, Güzelyurt, İskele ve Gazimağusa’da gerçekleştirilen kontroller sonucu tespit edilen suçlar şöyle;

Gazimağusa’da 500 araç…
Gerçekleştirilen denetimler sonucu, Gazimağusa’da izinsiz ikamet ettiği tespit edilen bir kişi tutuklandı. Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde ise 500 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 157 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Kayıt dışı olan 3 araç da trafikten men edildi.

Girne’de 53 sürücüye ceza
Bölge genelinde yapılan denetimlerde, barlar ve diskolar kontrol edildi. 
Kontrollerde ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilen bir kişi tutuklandı. Trafik ekipleri de 170 araç kontrol etti, suç işlediği tespit edilen 53 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gitti.
Çeşitli suçlardan dolayı da 4 araç trafikten men edildi.

Güzelyurt’ta 3 araç trafikten men edildi
Bölgedeki genel asayiş kontrollerinde herhangi bir olumsuzluk tespit edilemedi. Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği kontrollerde ise toplam 530 araç arandı, suç işlediği tespit edilen 58 sürücü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan dolayı da 3 araç trafikten men edildi.

İskele’de bir kişi tutuklandı
Gerçekleştirilen denetimler sonucu ise kuzey sahil şeridi, İskele Boğaz, Long Beach ve Siteler bölgelerinde kontroller gerçekleştirildi. Yapılan denetimler sonucu izinsiz ikamet ettiği tespit edilen bir kişi tutuklandı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği kontrollerde 140 araç denetlenirken, suç işlediği tespit edilen 31 sürücü hakkında ileri işleme gidildi. Bir araç da trafikten men edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473