banner564

“Takdirle karşıladık”

Emekli Polisler Derneği, Tümgeneral Baki Kavun’un, soygun olayındaki başarılarından dolayı teşkilatı ödüllendirmesinden memnuniyetlik belirtti

“Takdirle karşıladık”
banner598
Kıbrıs Türk Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın ülkede bugüne kadar yaşanan en büyük soygun olayında büyük bir özveriyle görev yapan polis mensuplarını ödül ve teşekkürle onore etmesine, polis emeklilerinden destek geldi.
Komutanlığın polisi onore etmesini takdirle karşılayan Emekli Polisler Derneği (EPD) yaptığı açıklamada, polis cinayeti, soygun olayı ve bugüne kadar yaşanan sayısız olumsuzlukta yoklukla mücadele ederek, adeta ‘ cansiperane ’ görev yapan polis teşkilatını, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı  Tümgeneral Baki Kavun’un onore edişinin kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından örnek alınması gereken bir girişim olduğu belirtildi.

Çırakoğlu: Kötüleyici açıklamalardan kaçınılmalı
EPD Yönetim Kurulu adına başkan Nurettin Çırakoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, siyaset, ticaret ve makam uğruna polisi kötüleyici ve suç teşkil eden beyanlardan kaçınılmasına vurgu yapıldı.  Açıklamada şöyle denildi:
“ Polis Teşkilatının başarısını hazmedemeyen, bazı kişi ve kurumların  siyaset, ticaret ve makam uğruna yapmış oldukları karamsar,  kötüleyici ve suç teşkil edici  kişisel görüşlü açıklamalarını bırakıp, hepimizin bir gün muhtaç olabileceği  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Polis Teşkilatına ve Mensupları ile Emeklilerinden küçük bir özür dilemeleri beklenilmektedir.  
Emekli Polisler Derneği olarak, Polis Teşkilatının tüm yönetici ve mensuplarını tebrik eder, yasalar çerçevesinde görevlerine devam etmelerini destekler, saygılar sunarız.” 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474