banner564

Tedavi şart

Birçok kez jiletle vücudunun çeşitli yerlerini parçalayan Mehmet Mavideniz, dün bir kez daha aynı yöntemle kolunu ve boynunu kesti

Tedavi şart
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da ikamet eden  21 yaşındaki Mehmet Mavideniz, dün 17.40 sıralarında jiletle  vücudunun kol ve boyun kısmını kesti.  Edinilen bilgiye göre önce Gazimağusa Polis Müdürlüü önüne giden Mavideniz, burda kolunu jiletledi, daha sonra koşarak ordan uzaklaşan Mavideniz’in peşine polisler düştü.

Zor ikna ettiler
Mavideniz’in kendine daha fazla zarar vermemesi için peşine düşen polis memurları  Gazimağusa Devlet Hastanesini de arayarak ambulans istedi. Mavideniz’ i  Telefon dairesi önünde bulan polisler, burada boyun kısmını da jiletleyen Mavideniz’in elinden jileti almayı başardı.  Olay yerine gelen ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mavideniz, burada da rahat durmadı ve Acil Servisindeki bölümündeki lambalara saldırdı. Sol kolunda 2 ve boyun kısmında 2 olmak üzere vücudunda 4 derin kesik oluşan Mavideniz’e hastanede 50 dikiş atıldığı öğrenildi. Mehmet Mavideniz daha sonra polis tarafından göz altına alındı.

İlk defası değil
Ailesi tarafından dışlandığı ve küçük yaşlardan itibaren çoğunlukla sokaklarda kaldığı bilinen Mavideniz’in,  bu ilk vukuatı değildi. Sık sık vücudunun çeşitli bölgelerine  zarar veren Mavideniz, bir süre önce de  Deniz Plaza adlı işletmenin  yakınlarında bulunan inşaat halindeki bir binada intihara teşebbüs etmişti. Psikolojik sorunları olduğu bilinen ve tedavi amaçlı ilaçlar kullanan Mehmet  Mavideniz en son 24 Şubat’ta Gazimağusa Kaza Mahkemesinde teminat duruşmasından çıktığı sırada  mukayyitlik binasının camlarını kırıp,  cam parçaları ile  boğazını kesmişti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474