banner564

Teminatla serbest kaldı

Şüpheli hareketleri nedeniyle üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan 17 yaşındaki B.M.D hakkındaki polis soruşturması tamamlandı

Teminatla serbest kaldı
banner598
Şüpheli hareketler sergilemesi nedeni ile üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan 17 yaşındaki B.M.D (E) hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.  Cebinde beyaz kâğıda sarılı şekilde yaklaşık 633 miligram ağırlığında sentetik cannabionit bulunan zanlı B.M.D dün teminat talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Gönüllü ifade verdi
Duruşmada zanlının 30 Kasım tarihinde saat 12.30 sıralarında Lefkoşa Surlariçi Mahmut Paşa sokakta şüpheli tavırları nedeni ile durdurulduğu ve üzerinde yapılan aramada 633 miligram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi.  Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, uyuşturucu maddeyi ismini bilmediği bir şahıstan 2 gram şeklinde aldığını itiraf ettiğini açıkladı.  Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten Polis, KKTC vatandaşı zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

Yurtdışına çıkışı yasak
Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapması ve bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473