banner564

Traktöre çarpmasın diye Ağaca vurdu

Ercan-İskele anayolunda meydana gelen trafik kazasında Hayat Laçin ile Rita Şahin yaralandı

Traktöre çarpmasın diye Ağaca vurdu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Ercan-İskele anayolu üzerinde, dün saat 15.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası sonucu, 28 yaşındaki Hayat Laçin ile 33 yaşındaki Rita Şahin yaralandı. Kazazedeler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polisten alınan bilgiye göre, dün  saat 15.30 sıralarında, Ercan - İskele Anayolu üzerinde, Hayat Laçin (K-28), yönetimindeki GF 921 plakalı araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada Akaova köyü yakınlarında, önünde aynı istikamete doğru seyreden araçları geçmeye çalıştı.
Bu sırada, yine önünde aynı istikamete doğru seyreden ve sağda bulunan tali toprak yola dönüşe geçen Halil Özçoban (E-37) yönetimindeki AT 621 plakalı traktöre çarpmamak için yolun sağından çıkarak ağaca çarptı. 
Kaza sonucu yaralanan GF 921plakalı araç sürücüsü Hayat Laçin ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Rita Şahin (K-33) kaldırdıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474