banner564

Tüfekle ateş açan Lütfi Yıldırım, serbest bırakıldı

Evinin yakınındaki CTP lokalinde gürültü yaptıkları ve kendisini rahatsız ettikleri gerekçesiyle gençlere tüfekle ateş açan Lütfi Yıldırım, serbest bırakıldı

Tüfekle ateş açan Lütfi Yıldırım, serbest bırakıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Yarköy’de, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) lokalinde bulunan gençlere geçtiğimiz Perşembe gecesi gürültü yapıp kendisini rahatsız ettikleri gerekçesi ile av tüfeği ile ateş eden Lütfi Yıldırım isimli vatandaş, dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Mahkemeye olayı aktaran İskele Adli Şube Amirliğinde görevli polis memuru Celil Gülyaprak zanlının 14 Ağustos’da meydana gelen “kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu”, “kanunsuz ateşleyici silah tasarrufu”, “meskun mahalde ateş açma” ve “yaralama” suçları ile ilgili tutuklandığını söyledi. 

Şahsi kefalet ile serbest
Zanlının yine aynı gün mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında 1 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsatan Gülyaprak, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını kaydetti. Gülyaprak zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu zanlının KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 50 bin TL’ lik şahsi kefaleti ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473