banner564

Tüm dualar  Aslıhan için

Kısa süre önce nişanlanan ve düğün için gün sayan 25 yaşındaki genç hemşire, Nergisli yakınlarında aracıyla kaza yaparak ağır yaralandı

Tüm dualar  Aslıhan için
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, Nergisli-İnönü anayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 25 yaşındaki genç hemşire Aslıhan Köksal, ağır yaralanarak Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Henüz 25 yaşında olan ve Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, ameliyathane bölümünde hemşire olan Aslıhan Köksal’ın kısa bir süre önce nişan olduğu öğrenildi. Kazanın ardından Aslıhan Köksal’ın köyü Vadili’de büyük üzüntü yaşandı. Üzücü olayın ardından başta aile yakınları olmak üzere birçok arkadaşı Devlet Hastanesine giderek Aslıhan’ın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Tüm yakınları, arkadaşları ve sağlık çalışanları Köksal’ın sağlığına kavuşması için dua ediyor. Elde edilen bilgilere göre yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutulan Aslıhan Köksal’ın belinde, kalçasında ve kaburga kemiklerinde kırıklar tespit edildi.


Yoldan çıktı takla attı
Diyalog muhabirinin olay yerinde polisten elde ettiği bilgilere göre 25 yaşındaki sürücü Aslıhan Köksal, yönetimindeki HD 312 plakalı aracı ile Nergisli’den İnönü istikametine doğru seyrettiği esnada, direksiyon hakimiyetini kaybederek gidiş istikametine göre yolun sağından çıkarak tarlaya savrulduktan sonra takla atarak tavanı üzerinde durabildi.

İç kanaması var
Olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç hemşire, çekilen tomografinin ardından Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Köksal’ın iç kanamasının olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Kısa süre önce nişanlanmıştı
Aslen Vadilili olan ve Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, ameliyathane bölümünde hemşire olarak çalışan Aslıhan Köksal’ın kısa bir süre önce nişanlandığı öğrenildi. Hem hastanede hem de köyü Vadili’de sevilen bir isim olan Aslıhan Köksal’ın hayata tutunması için tüm sevenleri dua ediyor. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sultan Göçmen
Sultan Göçmen - 5 yıl Önce

Allahim onu geçnligine ailesine ve tüm sevenlerine bağışlasın ďualarim seninle canım biran önce eski sağlığına kavuşursun inşAllah güler yüzlü kızım benim

Canev osman
Canev osman - 5 yıl Önce

Guzel kizimizi onu sevdiklerne bagislasin daha Cok genc Allahtan acil sifalar versin insAllah Allah kurtarsin ????????????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474