banner564

Turizmci nefes alacak

KITSAB yönetim kurulu üyelerini kabul eden Bakan Üstel, “2020 için sektörü rahatlatıcı hamleler yapacağız” dedi

Turizmci nefes alacak
banner598

 Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, 2020 yılının kaybedilmemesi için turizm paydaşlarının acil olan sıkıntılarını gidermek için çalışma başlatacağını ve kısa süre içerisinde sektörü rahatlatıcı hamleler yapacaklarını vurguladı.

Üstel, 2020 yılının kaybedilmemesi için turizm paydaşlarının acil olan sıkıntılarını gidermek için çalışma başlatacağını ve kısa süre içerisinde sektörü rahatlatıcı hamleler yapacaklarını vurguladı.
Turizm sektörünü direkt olarak etkileyen konuların başında gelen ulaşım konusunu da gündemlerine aldıklarını belirten Üstel, ulaşımda yaşanan pahalılığın giderilmesi yönünde  bazı görüşmelerde bulunacaklarını kaydetti.
Bakan Üstel,  Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.
Yapılan açıklamaya göre KITSAB Başkanı Erkan Kilim kabulde yaptığı konuşmada Bakan Ünal Üstel’e başarılar dilerken, yeni dönemde Bakanlık ile uyum içinde çalışma arzusunda olduklarını söyledi.
Başkan Kilim, Bakan Üstel’in daha önceden de Turizm Bakanlığı yapmış olmasından dolayı birçok konuya vakıf olduğunu, bu nedenle sektör olarak içlerinin rahat olduğunu belirtti.
KITSAB olarak geçmiş dönemden kalan bazı sıkıntıları olduğuna da değinen Kilim, bu sıkıntıların giderilmesi için Bakanlığın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473