banner564

UBP’den örnek dayanışma

Ece Sucuoğlu himayelerinde, Lefkoşa Sarayönü’nde Kadın Sığınma Evi yararına kermes düzenlendi

UBP’den örnek dayanışma
banner598

Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun eşi Ece Sucuoğlu himayelerinde, Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Lefkoşa Kadın Kolları tarafından, dün, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Sığınma Evi yararına kermes düzenlendi. 
Başkent Lefkoşa’da Sarayönü’nde düzenlenen kermese, Başbakan Faiz Sucuoğlu ile Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar da katıldı. 
Başbakan Sucuoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, eşinin himayelerinde, UBP Kadın Kolları tarafından kadın sığınma evi yararına düzenlenen kermesten “rekor bağış” toplandığını belirterek, UBP Kadın Kolları’na gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür etti. 
“Ulusal Birlik Partisi’nin kadınları çok çalışkan, gençleri çok heyecanlı” diyen Başbakan Sucuoğlu, “Dün Güzelyurt’taydık. İnanılmaz bir heyecan ve kalabalık vardı. Her yerde Ulusal Birlik Partisi var. Tabii ki bunlar vesile, esas hedefimiz, 23 Ocak’taki erken seçimdir… Şu heyecanı ve motivasyonu da en üst düzeyde yaşıyoruz… Özlenen tablo birlik ve bütünlük” diye konuştu.
Ece Sucuoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin Kadın Kollarının her yıl düzenli olarak sosyal amaçlı çeşitli etkinlikler düzenlediğine işaret ederek, bu etkinlikler kapsamında, bu yıl da, “Kadının Emeği, Kadının Gücü ve Kadına Yardım” sloganıyla, Kadın Sığınma Evi yararına bir kermes düzenlediklerini söyledi. 
Sibel Tatar da, kermeste yaptığı konuşmada, Ulusal Birlik Partisi’nin Kadın Kolları’nın Kadın Sığınma Evi yararına kermes düzenlediğine işaret ederek, “Çok da güzel bir amaç için bugün burada emek sarf ediyorlar. Kermesten elde edilecek tüm gelir Kadın Sığınma Evi’ne bağışlanacak. Ben de, kadınlarımıza bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERMANIUM
GERMANIUM - 2 yıl Önce

MASONİK SÖZLERDN VAZGEÇİN, BURJUVA SÖZLERE SON VERİN .ECE ACİZ BİR İNSAN HERKES GİBİ, KİMSEYİ ARİSTOKRAT İLAN ETMEYİN, KRALİÇE ELİZABETH GİBİ,LADY DIANA GİBİ.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474