banner564

Üç kişi yaralandı 

Lefkoşa’da kırmızı ışıkta durmayan sürücü kazaya neden oldu

Üç kişi yaralandı 
banner598

Onur ULAĞ
Lefkoşa’da dün akşam meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı
Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde gerçekleşen kazada, kırmızı ışıkta durmayan 41 yaşındaki İlker Gök, yolu geçerken Bünyamin Önen yönetimindeki aracın önünü tıkayarak çarpışmaya neden oldu. Gök’ü KKTC ehliyeti olmadığı ve kaza yerinden kaçtığı öne sürüldü. 
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 
Yönetimindeki CP 673 plakalı araç ile Kemal Aksay Caddesi üzerinde yolun karşısında bulunan petrol istasyonuna geçmek isteyen İlker Gök, kırmızı ışıkta durmadı. 
Kural ihlali yaparak geçiş yapan sürücü, o esnada Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde seyretmekte olan Bünyamin Önen (E-33) yönetimindeki PC 301 plakalı aracın önünü tıkayarak çarpışmaya neden oldu. Kaza sonucu her iki araç sürücüsü ve PC 301 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Zaheer Ahmed (E-40) yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Yaralılar yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındı.

Kaza mahallinden kaçtı
Bu arada İlker Gök’ün sadece Türkiye Cumhuriyeti sürüş belgesi olduğu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sürücü belgesine sahip olmadığı ve aracı sigortasız bir vaziyette sürdüğü iddia edildi. Gök’ün, kazadan hemen sonra olay yerinden ayrıldığı, Lefkoşa Trafik Tahkikat ekipleri tarafından kısa sürede tespit edildiği ve olay yerine getirildiği kaydedildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473