banner564

Uluslararası katılım var

Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi jürisi belirlendi

Uluslararası katılım var
banner598
Kıbrıs Türk fotoğrafçılığının gelişmesinde emeği geçen eski gazetecilerden ve fotoğrafçılardan işadamı Öztan Özatay anısına düzenlenen 10. Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması Sergisi jürisi belirlendi. 
Yarışma organizatörü Buket Özatay’ın yaptığı açıklamaya göre uluslararası katılımın da olduğu yarışmada üç farklı kategoride yarışacak eserleri değerlendirecek jüri; Türkiye’den Fotoğraf Sanatçıları Cihan Karaca EFIAP/p, GPU CR4, GPU VIP5 ve Prof. Dr. Kazım Çapacı, Kıbrıs’tan Fotoğraf Sanatçısı Veli Kaymaklılı olarak açıklandı.
Yarışmaya katılmak isteyen 15 yaşını doldurmuş fotoğraf tutkunlarının üç farklı kategoride en az üç en fazla sekiz fotoğraf gönderebileceği yarışmada renkli konu serbest, siyah beyaz konu serbest ve doğa (renkli veya siyah beyaz)  olduğu bildirildi. 

Kemal Saraçoğlu Vakıf’ına maddi katkı 
Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması son yedi yıldır sadece Öztan Özatay adını yaşatmak ve fotoğraf sanatına katkı koymakla kalmayıp Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na da maddi katkı sağlayarak bir sosyal sorumluluk projesine de imza atmaktadır
Bu kapsamda her katılımcı Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı makbuzu  karşılığı 20TL ödeyerek bu yarışmaya katılabilecektir. Bağışlar fotoğrafların teslimatı esnasında Özatay Fotoğrafçılık şubelerinde yapılacaktır.
Ayrıca sergide satılan her fotoğrafın bedelinin %50’si eserin sahibi fotoğrafçıya, %50’si ise Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakıf’ına verilecektir
Yarışmaya katılacak olan eserlerin 12 Şubat 2018 tarihine kadar elden veya e-mail yoluyla teslim edilmesi gerekiyor. Başvuru ve Bilgi E-mail: [email protected], Tel: 0392 22 38969 Facebook: Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473