banner564

Umutlar son güne kaldı

Lefkoşa esnafı, babalar günü için her türlü hazırlığın yapıldığını, ancak çarşıda beklenen canlılığın görülmediğini söyledi

Umutlar son güne kaldı
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Ramazan Bayramı sonrasında işlerin yok denecek kadar azalması karşısında umudunu ‘Babalar Günü’ne bağlayan mağazalar özel indirim kampanyası başladı.
   Diyalog muhabirine konuşan Lefkoşa esnafı, babalar günü için her türlü hazırlığın yapıldığını, ancak çarşıda beklenen canlılığın görülmediğini söyledi.
   “Bizim için bir umut doğdu” diyen esnaf, kampanyaların bugün de devam edeceğini ve satışlarının canlanmasını beklediğini söyledi.

Esnaf ne dedi?..
Derya Alp 
“Her zaman olduğu gibi bu yıl da Babalarımızı unutmadık. Kampanyalarımızla babalar gününe hazırız. Özellikle Karaca ürünlerimizin yanı sıra tüm ürünlerde yüzde 30 indirim var. Bunların yanı sıra iki markada iki ürünü yüz TL gibi uygun bir fiyata veriyoruz. Babalar için güzel kampanyalarımız vardır. Babalara çifte mutluluk adı ile başlattığımız kampanyada her bütçeye uygun ürünleri bulunduruyoruz. Babalar evin direğidir. Çok koruyucu ve toparlayıcı önemli insanlardır. Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.”
Cemal Macila
“Babalar günü için hazırlıklar yapıldı. Bizim dükkânımızda daha fazla takı ağırlıklı hediyeler alınabiliyor. Öte yandan tespih, çakmak ve saat çeşitlerini müşterilerimize sunuyoruz. Bizim dükkânımızda 50 TL’den 500 TL’ye kadar ürünler mevcuttur. Bunun yanı sıra müşterilerimize Babalar Günü’ne özel yüzde 20 indirimler yapacağız. Amacımız alım gücü düşen vatandaşlara kolaylıklar sağlamaktır. Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.”
Bilgin Çevik 
“Babalar gününe özel tüm hazırlıklarımızı yaptık. Babalar Günü’ne özel kampanyalar başlattık. Tüm ürünlerde yüzde kırk indirimler yapacağız. Babalar için daha çok saat tercih edilse de kolye, yüzük ve bileklik de alınabiliyor. Her bütçeye uygun hediye mağazamızda bulunuyor. Şimdiden hediyelerini alanlar da var hala kararsız olup son günü bekleyen insanlar da var.  Biz babalar günü için hazırlıklarımızı tamamlayıp müşterilerimize sunduk. Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.”
Vatandaşlar ne dedi…?
Ramiz Dursun
“Ben de bu yıl ilk Babalar Günümü geçireceğim. Yeni bir babayım. Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun. Evi ev yapan annedir ancak baba evin direğidir. Pahalılık insanların hediye seçimlerini etkiliyor. Gerçi babaların hediyeye değil onlar daha çok unutulmamayı isterler. Onları hatırlamak öpmek onlara en büyük hediye olsa da yine de gönlümüz küçük de olsa bir hediye vermekten yana hediyemizi aldık Pazar günü babamıza vereceğiz. Onların kıymetlerini onları kaybetmeden bilelim.”
Suzan Nursel
“Babalar günü önemli bir gündür. Babalarımızı sadece bu özel günde değil her zaman hatırlamalı onlara her zaman özel olduklarını hissettirmemiz gerekiyor. Bu özel günde onların yanında olmak onlara yetse de yine de bir küçük hediye alarak onları daha da mutlu etmek istiyoruz. 
Sibel Şafak
“Pazar günü Babalar Günü ve babam için hediyemi aldım. Aslında bir şeye ihtiyacı yok onun için hatırlamak onun yanında olmamız önemli olsa da bir hediye almak istedim. Hediye alırken ailem için babam için olduğu zaman maddiyatı beni rahatsız etmiyor.”
Nevcihan Acar
“Ben babamı on yaşındayken kaybettim. Ben o duyguyu anlatamam. Ben babamı çok özlüyorum ancak tarifi imkânsız bir hüzün yaşıyorum. Kaybettiğimiz babalarımız için rahmet hayatta olan babalarımızın da Babalar Günü kutlu olsun.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474