banner564

Üniversitede okuyacak

Allah Aşkına KKTC Yeşillendirme ve Öksüzleri Koruma Derneği, SOS’teki bir gence burs verdi

Üniversitede okuyacak
banner598
Allah Aşkına KKTC Yeşillendirme ve Öksüzleri Koruma Derneği, SOS Çocukköyü Derneği’nden bir gence Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nde tam burslu eğitim bağışı yaptı.
Akdeniz Karpaz Üniversitesi, Allah Aşkına KKTC Yeşillendirme ve Öksüzleri Koruma Derneği ve SOS Çocuk Köyü Derneği’nin ortak açıklamasına göre, dernek ve üniversiteden bir heyet geçtiğimiz günlerde SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret etti.
SOS Çocuk Köyü Program Müdürü Ahmet Akarsu misafirlerine teşekkür belgelerini sunarken, bir gencin geleceğine güvenli bir basamak sağladığı için Allah Aşkına KKTC Yeşillendirme ve Öksüzleri Koruma Derneği Başkanı Gülsün Karadayı’ya teşekkür etti.

Karadayı da risk altındaki çocukları desteklemek amacıyla derneği kurduğunu belirtti. Karadayı, kendini SOS Çocukköyü Derneği’ne çok yakın hissettiğini ve iki dernek arasındaki işbirliğine devam etmek istediğini vurguladı.
Ziyarette Akdeniz Karpaz Üniversitesin’den Halkla İlişkiler Sorumlusu Alican Deveci ve Uluslararası Ofis Sorumlusu Wunmi Johnson de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473