banner564

Uzlaşıya varıldı

Vakıflar Bankası ile KTAMS arasındaki toplu sözleşmeye, Başbakan Yorgancıoğlu şeref konuğu olarak katıldı

Uzlaşıya varıldı
banner598
 Vakıflar Bankası ile Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) arasında toplu sözleşme imzalandı. Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü’ndeki imza törenine Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da onur tanığı olarak katıldı.
  Toplu iş sözleşmesini, Vakıflar Bankası Müdürü Cengiz Erçal, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhanlı ve KTAMS Genel Başkanı Ahmet Kaptan imzaladı.
  Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhanlı, yaptığı konuşmada, yapılan görüşmeler sonrasında uzlaşmaya vardıklarını belirtti. Bayhanlı, personelin gösterdiği özveri, ülke ekonomisinin şartları ve bankanın geleceği dikkate alınarak ortak noktada uzlaştıklarını kaydetti. Bayhanlı, katkı koyan herkese teşekkür etti.

Kaptan: Mutluluk duyduk
   KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan da iki tarafının niyetlerini ortaya koyarak çalışanı mağdur etmeden tüm çalışanların onayıyla bu anlaşmayı imzalamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
   Vakıflar Bankası’nın, çalışanı mağdur etmeden, dimdik ayakta durması için mücadele ettiklerini söyleyen Kaptan, buna katkı koyan herkese teşekkür etti.

Yorgancıoğlu: Önemli olan uzlaşı
   Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da görüşmelerin uzlaşı ile sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Önemli olanın uzlaşı olduğuna işaret eden Yorgancıoğlu, bazen görüşmeler bile başlamadan eyleme gidildiğini, bunun sıkıntı yaratan bir durum olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474