banner564

‘Ya evli kalırsın   ya da ölürsün’

Boşanmak isteyen karısını 30 santimlik et baçığı ile tehdit etti

‘Ya evli kalırsın   ya da ölürsün’
banner598

Suna ERDEN
Türkmenistan uyruklu Sunnetjan Danyarov, kendisine ayrılmak isteyen eşini tehdit ettiği gerekçesi ile tutuklandı. Eşi H.D.’ye bıçak göstererek, “Ya benimle evli kalırsın ya da ölürsün” sözleri ile tehdit eden zanlı yapılan soruşturmanın ardından dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, olayın 27 Ocak 2019 tarihinde saat 11.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi. 
Polis, Lefkoşa’da Şehit Kemal Ünal Caddesi’nde yaşanan olayda, zanlının evleri içerisinde oldukları bir sırada eşi H.D ile tartıştıklarını, bu esnada 30 santim uzunluğundaki et bıçağını göstererek, “Ya benimle evli kalırsın ya da ölürsün” sözleri ile ölüm tehdidinde bulunduğunu belirtti. Zanlının eşini ittirerek, yere düşmesini sağlayıp, ciddi bir şekilde darp ettiğini de aktardı. Polis, H.D.’nin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne götürülerek, muayene edildiğini belirtti. 

Şimdilik serbest…
Tutuklanan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, Danyarov’un Türkmenistan vatandaşı olduğunu kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, 10 bin TL’lik nakdi teminat yatırması koşuluyla zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473