banner564

Yaşar Demirli 62 yaşında veda etti

Sevilen, sayılan bir isim olan ve Ankara’da hayatını kaybeden Yaşar Demirli, Lefkoşa’da ebediyete uğurlandı

Yaşar Demirli 62 yaşında veda etti
banner598
Kamil HÜNERLİ 
Devlet Laboratuvarında uzun yıllar müdürlük yapan, deneyimli diplomat Yaşar Demirli’nin vedası sevenlerini yasa boğdu.  BRTK’da çalışanlarından Süsen Şekeroğlu’nun babası ve Eski Bakan Raşit Pertev ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ın da dayısı olan Demirli sevilen ve sayılan bir isimdi. 
62 yaşındaki Yaşar Demirli, bir süredir Hacettepe Üniversitesi’nde tedavi görüyordu ancak olmadı, yakalandığı Karaciğer Kanserine yenik düştü. Pazar günü Ankara’da yaşama gözlerini yuman Demirli evli ve bir çocuk babasıydı. 

Süsen’i arkadaşları teselli etti
Babasını kaybetmenin acısını yaşayan ve ayakta durmakta güçlük çeken, BRTK muhabiri Süsen Şekeroğlu’nu mesai arkadaşlarının yanı sıra dostları da yalnız bırakmadı.  Demirli ailesinin acısına; Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, UBP Milletvekili Zorlu Töre, eski bakanlardan Salih Coşar, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in yanı sıra siyaset ve iş dünyasından pek çok isim de ortak oldu.  
Naaşının KKTC’ye getirilmesinin ardından dün Başkent Lefkoşa’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan Yaşar Demirli, İsmail Safa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığında toprağa verildi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473