banner564

Yazıklar olsun

12 yaşındaki yeğenine 2 ay içinde 12 kez tecavüz ettiğini itiraf eden Fatih Bozkurt’a ada genelinde tepki yağdı

Yazıklar olsun
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Bafra’da geçtiğimiz Pazar günü ortaya çıkan ve tüm ülkede büyük öfkeye neden olan tecavüz olayının iğrenç detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayın ortaya çıkmasının ardından kayıplara karışan ve 48 saat sonra polis ekipleri tarafından yakalanan Fatih Bozkurt, polise gönüllü ifade vererek, suçunu itiraf etti. 
İfadesinde yeğeninin rızası olduğunu iddia eden zanlı dün tutuklama talebi ile dün sabahın erken saatlerinde mahkemeye çıkarıldı. 
İskele Kaza Mahkemesi’nin arka kapısından binaya sokulan zanlı, duruşmaya çıkarıldı. 
Duruşmada zanlının geçtiğimiz ağustos ve eylül ayı içerisinde, toplam 12 kez 12 yaşındaki yeğenine tecavüz ettiği belirtildi. Ayrıca zanlının daha önceden 12 yaşındaki bir kız çocuğuna daha tecavüz ettiği belirtildi.

Polis subayı olayı aktardı
Meselenin tahkikatını yürüten, Ziyamet Polis Karakolu amiri, müfettiş muavini Ceyhan Paşa, zanlı aleyhine 24 Kasım 2019 tarihinde, cinsel tecavüz suçlaması ile ilgili şikâyette bulunulduğunu ve o tarihten itibaren aranmaya başlandığını söyledi. 
Zanlının, 26 Kasım 2019 tarihinde, dağlık alanda düzenlenen operasyon sonucunda yakalandığını anımsatan Paşa, gönüllü ifade vererek, suçunu itiraf ettiğini belirtti.
Zanlılar aleyhinde başka şikâyetçilerinde olabilme ihtimalinin olduğunu belirten Paşa, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.

12 kez tecavüz etti
Savcı Ahmet Özlemler’in sorusu üzerine Paşa, zanlının, müşteki kıza Ağustos ile Eylül ayları içerisinde toplamda 12 kez tecavüz ettiğini söyledi. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Tutku Candaş, soruşturma maksatlı olarak, zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

Evi cephanelik gibi
Öte yandan zanlının evinde arama gerçekleştiren ekipler,  yatak odasındaki dolapta 80 adet 9 mm'lik mermi, 35 adet 7.62 mm'lik izli mermi, 20 adet 7.65 mm'lik canlı mermi, 8 adet 9 mm'lik kurusıkı, 4 adet kalibrelik canlı, mermi ve 5 adet 7.62 x 51 ebatlarında mermi bularak emare aldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473