banner564

Yetkililerden bilgi aldılar

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulubü, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’ne malzeme bağışında bulundu

Yetkililerden bilgi aldılar
banner598

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulubü Yönetim Kurulu üyeleri bugün Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, hem yetkililerden okulla ilgili bilgi aldı, hem de okula malzeme bağışında bulundu.

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Kulüp Dönem Başkanı Pelin Abbasoğlu ziyarette, okulun sanat atölyelerinde yapılan sanatsal çalışmalarda kullanılmak üzere malzeme bağışında bulundu.
Ziyarette konuşan Abbasoğlu, toplumsal sorumluluk projeleri çerçevesinde Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdiklerini ve bundan büyük mutluluk duyduklarını, kulüp olarak bölge insanına katkıda bulunmak adına bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini ifade etti.
Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’nin çalışmalarını etkileyici bulduklarını, böylesi kutsal bir görev üstlenen öğretmenleri de yürekten kutladıklarını belirten Abbasoğlu, bağışladıkları malzemelerin çocukların ellerinde birer sanatsal başyapıta dönüşeceğinden hiçbir şüphe duymadıklarını, bunun da kendileri için ayrı bir gurur vesilesi olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473