banner564

DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi yeni öğrencilerine ‘Merhaba’ dedi

Beyaz önlükler giyildi

DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi yeni öğrencilerine ‘Merhaba’ dedi
banner598

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi 2018 – 2019 Akademik Yılı Açılış Töreni ve İlk Ders, dün, saat 09:00’da, DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’nde gerçekleşti. 

Törene DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nahide Gökçora, akademik personel, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra geleneksel ilk dersi verecek olan Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Yeşildağ da katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, fakülte tanıtım filminin izlenmesi ile başlayan Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi 2018 – 2019 Akademik Yılı Açılış Töreni ve İlk Ders, 2. ve 3. sınıf tıp öğrencilerinin verdiği müzik dinletisi ile devam etti.
Törenin açılış konuşmalarını; Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nahide Gökçora ve öğrenciler adına Fakülte Öğrenci Temsilcisi Çağın Şehit gerçekleştirdi. 
Açılış konuşmalarının ardından 70 öğrenciye Prof. Dr. Nahide Gökçora ve DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından beyaz önlükleri giydirildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474