banner564

Bakanlık ne iş yapıyor?

Mormenekşe Muhtarı Saim Aytürk, köyün ilkokulundaki eksikliklerin öğrenci velilerinden talep edildiğini söyledi ve bu duruma tepki gösterdi:

Bakanlık ne iş yapıyor?
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Ülke genelindeki birçok bölgede olduğu gibi Mormenekşe İlkokulu da yeni eğitim ve öğretim yılına sıkıntılarla başladı. Diyalog muhabirine açıklama yapan Mormenekşe Muhtarı Saim Aytürk, Mormenekşe İlkokulu’nda kitap, defter, kalem, silgi, kağıt ve temizlik malzemelerinin bulunmadığını ve ailelerden tuvalet kağıdı, sıvı savun ve ıslak mendil gibi bazı temizlik malzemelerinin talep edildiğini söyledi. 
Köyde bulunan birçok çocuğun harçlık dahi alamadan okula gittiğine dikkat çeken muhtar Saim Aytürk, temizlik malzemelerinin velilerden talep edilmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Çocukların defter, kitap ve temizlik malzemesini karşılayamayan Milli Eğitim Bakanının daha fazla görevde kalmasının gerekli olmadığını da savunan Aytürk, “Okulların ihtiyacını karşılayamayan Bakan, o koltukta daha fazla oturmasın. Bu soruna bir çözüm bulunmazsa gerekirse ben de dahil öğrenci aileleri ile okul avlusunda oturup eylem yapacağız” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
VATANDAŞ
VATANDAŞ - 6 yıl Önce

HAÇLIK VEREMİYORLAR YALAN BİR İFADE, TUVALET KAĞIDI VE ISLAK MENDİL ÇOCUKLARIN ŞAHSİ TEMİZLİĞİ İÇİN. MUHTARIN ZORUNA GİTTİYSE OKULDA BEKLESİN DE ÇOCUKLARI TUVALET İÇİN KENDİ EVİNE GÖTÜRSÜN

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473