banner564

Düğüm çözülüyor

Gökhan Naim’i kurşun yağmuruna tutarak öldüren ve 3 milyona yakın parasını çalanlardan biri olan Azmad Ali Virk cinayeti kabul edip, polise her şeyi anlattı

Düğüm çözülüyor
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 13 Mart akşamı silahlı saldırıda öldürülen ve 3 milyon TL’ye yakın parası çalınan Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim cinayetinin faillerinden biri olan Azmad Ali Virk, polise her şeyi anlattı.
Olayın ardından Güney Kıbrıs’a kaçan ve geçtiğimiz Cuma günü KKTC’ye aide edilen Virk’in polisteki ifadesinde cinayet suçunu kabul ettiği öğrenildi.
Zanlının cinayeti itiraf edip, polise dört isim daha verdiği bilgisi elde edildi. 
Gökhan Naim’e silahlı saldırıyı düzenleyip, para dolu çantayı alan Tanveer Ahmad ve Ali Hassan ile birlikte güneye kaçtığını itiraf eden zanlı, bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak. 
Zanlının adını verdiği şahısların izi sürülürken, soygunda çalınan paranın ise akıbeti belirlenmedi.

Ne olmuştu
Lefkoşa’da 13 Mart 2019 tarihinde saat 17.50 sıralarında Ortaköy’de Şehit Sami Küpeli Sokak No/32 adresinde meydana gelen olayda Tanveer Ahmad, Ali Hassan ve Amid Ali Virk, işyerini kapatıp evine dönen Naim’e araçtan iner inmez silahlı saldırı düzenlemişti. Vücudunun 6 ayrı yerine aldığı kurşun yaralarından dolayı ağır yaralanan Naim, yaşamını yitirmişti.
Üç zanlı Gökhan Naim’in tasarrufunda bulunan el çantası içerisindeki 112 bin Sterlin, 170 bin Euro ve 800 bin TL’yi çalıp araçla olay yerinden kaçmıştı.
Polis, olayın ardından Rana Rahem, Aslam Khan, Hüseyin Erseyis, Ali Okan Şengün, Bilal Ahmad, Faiz Ul Hassan, Abubakar Faiz’i tutuklamıştı.
Cinayetin asıl faili olmasalar da zanlıların olayın gerçekleşmesinde yardım ve yataklık yaptıkları belirlenmişti.
Naime namluyu doğrultan  ve para dolu çantayı alan Tanveer Ahmad, Ali Hassan ve Amid Ali Virk’in güneye kaçtığı tespit edilirken, yapılan ileri soruşturmada cinayeti Zahid Masood’un organize ettiği tespit edilmişti.

Düğüm çözülüyor
Güneye kaçan Amid Ali Virk, sahte kimlikle kaçmaya çalışırken, Rum polisi tarafından yakalanmıştı. Zanlı güneyde cezasını tamamladıktan sonra geçtiğimiz Cuma günü iade edildi.
Zanlı ifadesinde cinayet suçunu itiraf ederken, polis olayla ilgili yeni bilgiler verdi. Zanlının cinayeti itiraf edip, polise dört isim daha verdiği bilgisi elde edildi. 
Zanlının adını verdiği şahısların izi sürülürken, soygunda çalınan paranın ise akıbeti belirlenmedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473