Esentepe Temiz Çevre ve Tanıtma Derneği ile Esentepe Avcılık Atıcılık Derneği işbirliğinde düzenlenen “Haydi Sahile İnelim” adlı etkinlik kapsamında Esentepe’de geçtiğimiz pazar, sahil yürüyüşü ve çevre temizliği yapıldı.
İki dernek tarafından yapılan ortak açıklamada, günün erken saatlerinde toplanan gönüllü çevrecilerin, Karaağaç sahil kesiminde ve Esentepe Halk Plajı’nda ellerine çöp poşetlerini alarak sahildeki atıkları büyük titizlikle topladığı kaydedildi.
Etkinliğin, hem ailelere çocukları ile birlikte temiz bir ortamda denize girmesine imkân verirken, hem de deniz canlılarının nesillerini sürdürmesi açısından önem taşıdığı vurgulandı.
Örnek olsun
İki derneğin işbirliğinde düzenlenen etkinlikte Esentepe Halk Plajı sahilindeki atıklar büyük titizlikle toplandı
YORUM EKLE
YORUMLAR
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


AB prejelerinden birisi değilse örnek davranış. Bazı kişi ve dernekler proje geliştirip AB sunarlar ve binlerce Euro parayı cebe indirirler. İnsanları da etkinliktir diye alet ediyorlar. Dikkatli olalım.