banner564

Demtur Travel’ın çekilişinin talihlisi İpek Gürsoy, Küba’yı baştan başa gezdi

Muhteşem bir tatil oldu

Demtur Travel’ın çekilişinin talihlisi İpek Gürsoy, Küba’yı baştan başa gezdi
banner598

Demtur Travel’ın Haziran ayında gerçekleştirdiği çekiliş ile Baştan Başa Küba tatili kazanan İpek Gürsoy, tatil sonrasında Demtur Travel’a teşekkürlerini sundu. 
Kurban Bayramı’nda yıllardır hayalini kurduğu Küba’nın güzelliklerini keşfetme şansı yakalayan Gürsoy, “Küba’yı görmek hayalimdi ve Demtur hayalimi gerçekleştirdi. Demtur sayesinde benzersiz bir ülkeyi keşfetme ve deneyimleme şansını buldum. Küba’nın farklı kültürü, eşsiz doğal güzellikleri, rengarenk resimleri ile hayranlık uyandıran sanatçıları tüm bunlara eşlik eden ve sokaklarda yankılanan müzik sesleri. Her birine hayran kalmamak mümkün değil. Kübalı çocukların gözlerindeki mutluluk, her yaştan müzik yapan, dans eden insanların coşkusu, gerçekten görülmeye değerdi. Ruhumuz, bedenimiz dinlendi” dedi.
Başta Havana, Trinidiad ve Vinales olmak üzere her bir bölgenin hayranlık uyandıracak kadar güzel olduğunu vurgulayan Gürsoy, “Tur rehberimizin ilgisi ve gezilen her bir bölge hakkında detaylı bilgilendirmesi ile turumuz oldukça güzel geçti. Gezdiğimiz tüm şehirlerde, Küba Devrimi’nin zaferini, insanların, Che Guevara ve Fidel Castro'ya olan büyük saygılarını derinden hissettik. Devrim Müzesi, Devrim Meydanı,Che Guevara' nin evi,Che Guevara ve 37 arkadaşının Anıt mezarını görmek bizi oldukça etkileyen yerlerdi. Gezilen yerler, tur içeriği, verilen hizmetler, kaldığımız oteller, her biri kusursuzdu. Bu rüya gibi tatili bize yaşattığı için Demtur’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Demtur Travel sayesinde hayatımızın en muhteşem tatilini yaptık” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474