banner564

Dinleyenler mest oldu

Şıklığı ve zerafetiyle göz kamaştıran Emel Sayın, konuklarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti verdi

Dinleyenler mest oldu
banner598
Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel’in ortak etkinliğinde sahne alan Emel Sayın, Bülent Ersoy ile arasında yaşanan “Diva” tartışması hakkında, “Espiri olsun diye söyledim. Polemikleri sevmem” dedi.
Her zaman olduğu gibi şıklığı ve zerafetiyle göz kamaştıran Emel Sayın, hayranlarının alkışları arasında çıktığı sahnede tam anlamıyla bir müzik ziyafeti verdi.  Geceye özel hazırladığı repertuvarını Selçuk Tekay’ın kemanı ve özel saz ekbiyle birlikte seslendiren Emel Sayın, yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarıyla hayranlarını mest etti. 
Konuklarının arasına inerek bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Emel Sayın, yaklaşık iki saat kaldığı sahneden inerken hayranlarının yeni yıllarını kutladı. 
Kendisini takip eden gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emel Sayın, magazin gündemini bir süredir meşgul eden “Diva” konusuna da değindi. 
Bülent Ersoy ile 35 yıllık kavgası tekrar alevlenen Emel Sayın konuyla ilgili yöneltilen soru karşısında, “O kadar basit bir olay nasıl büyütülmüş anlayamadım. Espiri olsun diye söyledim. Polemikleri sevmem. Bu kadar yıllık sanat hayatımda hiç bir polemiğe girmedim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473