banner564

Bol bol hasret giderildi

Turkcelllilerin Arife günü dâhil 5 günlük Kurban Bayramı süresince sevdikleriyle 6.7 milyon dakika konuştuğu açıklandı

Bol bol hasret giderildi
banner598

 Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Arife günü dahil 5 günlük Kurban Bayramı süresince sevdikleriyle 6.7 milyon dakika konuştu.  Teknolojinin hayatımızda önemli bir yere sahip olmasıyla ve internet kullanımının artmasıyla birlikte de 132 bin GB’ın üzerinde data kullanıldı.  Kuzey Kıbrıs Turkcell, özellikle yurt dışına giden müşterilerinin de paketlerini Transit Servisi ile aynı Kıbrıs’taymış gibi kullanarak sevdikleriyle konuştuklarını, diledikleri gibi internete girerek, haber, müzik, sohbet ve eğlenceden ayrı kalmadıklarını da açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Arife günü dahil 5 günlük Kurban Bayramı süresince 6.7 milyon dakikanın üzerinde konuşma yapıldığını açıkladı. Gün geçtikçe gelişen mobil iletişim dünyasında internet kullanımı da aynı oranda zirve yaptı. Yurt dışında da paketlerini kullanabilen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler faturalarını düşünmeden diledikleri kişilerle rahatça iletişim kurabildi. 

Geçen bayramı katlayan internet kullanımı
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, uzun süren Kurban Bayramı’nda sevdiklerine 6,7 milyon dakikanın üzerinde konuşmanın yanında mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. Toplamda 5 milyonun üzerinde kısa mesaj (SMS) gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, 5 günlük bayram tatili boyunca 132 bin GB’ın üzerinde de internet kullandı. Rekor bir kullanım olduğunu ve geçtiğimiz bayramı katladığını vurgulayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm bu verilerin yanında Türkiye, İngiltere, Nijerya, Güney Kıbrıs, Türkmenistan ve Pakistan’ın da sırasıyla en fazla aranan ülkeler olduğu belirtti.

Paketinizle yurt dışında da rahatça iletişim
Kuzey Kıbrıs Turkcell bayram tatili öncesinde yurt dışına çıkan müşterilerini rahatlatan Transit Servisi özelliğini de hatırlatmıştı. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yurt dışında da paketlerini aynı Kıbrıs’taymış gibi “Transit Servisi” ile günlük 15 TL karşılığında rahatça kullanabiliyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473