banner564

Lefkoşa Lions Kulübü, Dünya Gençliğe Hizmet Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Lefkoşa Lions Kulübü, Dünya Gençliğe Hizmet Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi
banner598

 İlkyaz Portakalcıoğlu

    Lefkoşa Lions Kulübü, Lions Dünya Gençliğe Hizmet Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi. Etkinlik çerçevesinde dernek yetkilileri Çağlayan Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’nda kalan çocukları ve gençleri havuza götürdü. 
   Paradise Park sponsorluğunda düzenlenen etkinlik ve eğitim kapsamında, çocuklara ve gençlere öğle yemeği de verildi. Lefkoşa Başkent Lions Kulübü Başkanı Tuncay Ebgü, Çağlayan Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’nda bakılan çocukların topluca hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. 
   Dört yıldan beri bu etkinliği düzenlediklerini aktaran Ebgu, yuvada kalan çocukların denize veya havuza girme imkânı bulamadığını ve Lions Dünya Gençliğe Hizmet Haftası dolayısı ile etkinliği düzenlediklerini ifade etti. 
   Etkinlikte öğrencilerle birlikte eğitmen olarak bulunan Engin Alasya’ya teşekkür belgesi verildi. Öğrencilere öğretirken neşeli saatler yaşatan Alasya böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve teşekkür ettiğini dile getirdi. 
   2005 yılından beri faaliyet gösteren Lefkoşa Başkent Lions Kulübü, 28 aktif üyesi ile 5 temel ile ilgili projelerini gerçekleştirmektedirler.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473