banner564

Merit 'te Volkan Konak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı muhteşem bir performans ile kutladı

“Kuzeyin Oğlu” Kıbrıs’ı coşturdu

Merit 'te Volkan Konak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı muhteşem bir performans ile kutladı
banner598

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan ünlü şarkıcı Volkan Konak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı muhteşem bir performans ile kutladı.
Özel olarak kurulan sahnede hayranlarının karşısına çıkan “Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak, yaklaşık 900 hayranını “Yaylada Kuzular” şarkısını seslendirerek karşıladı. “Burada herkes benim için kutsal bir varlık. Hepinizi tek elden kucaklıyorum” diyerek hayranlarını selamlayan Volkan Konak, “Buradan çıkarken adam işini iyi yapıyor diyeceksiniz” dedi.
Sanatçı, salonun her iki yanında bulunan projektörlerde gösterilen görüntüler eşliğinde performansına devam etti. Sabahattin Ali, Tuncel Kurtiz, Necip Fazıl Kısakürek, Ahmed Arif, Neşet Ertaş, Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney, Kemal Sunal, Adile Naşit, Turan Dursun, Mevlana, Aşık Mahzuni Şerif, Cem Karaca ve Uğur Mumcu’nun görüntüleri eşliğinde  'Yiğidim Aslanım' adlı şarkıyı seslendiren Volkan Konak, hayranlarından büyük alkış aldı.
“Bayramımız Kutlu Olsun” diyerek İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nı seslendiren Volkan Konak’a hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Şarkı aralarında küçüklüğüne dair anıları da mizahi bir dille anlatan Volkan Konak, gönülleri yeniden fethetti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474