banner564

Dersler bitti tatil başladı

Ülke genelindeki ilkokullarda eğitim gören binlerce öğrenci dün karne almanın sevincini yaşadı

Dersler bitti  tatil başladı
banner598
Melin DOBRAN
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ülke genelindeki tüm ilkokullarda, dün karneler dağıtıldı. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla çocukların yaz tatili başlamış oldu. Haftalar öncesinden program yapan öğrenciler, tatilde neler yapacaklarını Diyalog’a anlattı. Kimi öğrenci kırık notlarını yükseltmek için ders çalışacağını söylerken, kimi öğrenci de yurt dışında tatil yapacağını ifade etti. Sınıf önlerinde bekleyen velilerin ise en az çocuklar kadar heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Nil Ekim Doğan: Karnemdeki notlarım gayet iyi. Hiç kırık notum yok. Sene boyunca çok çalıştığım için güzel bir karnem oldu. Yaz tatilinde kitap okuyup bol bol gezeceğim. Önümüzdeki dönem üçüncü sınıf olacağım. Yeni döneme girmeden biraz da ders çalışacağım.

Ezgi Özgün: Karnem hep A. Sınıfta öğretmenimi dinlediğim için notlarım iyi. Yaz tatilinde denize gideceğim. Bol bol kitap okuyup, Türkiye’deki yakınlarımı ziyaret edeceğim.

Efsun Dilek Mimar: Karnem güzel. Tatilde denize gitmeyi düşünüyorum. Kitap okuyacağım ve çarpım tablosuna çalışacağım. Ailemle ve arkadaşlarımla birlikte zaman geçireceğim.

Öykü Öndeş: Karnem güzel geldi. Bunu bekliyordum zaten. Tatilde kitap okuyup karavanda tatil yapacağım. Denize gireceğim. Okulun açılmasına yakın da ders çalışacağım.

Arda Özgün: Karnemle birlikte takdir belgesi aldım. Yıl boyunca çok çalışmıştım. Tatilde Türkiye’ye gideceğim. Boş zamanlarımı güzel bir şekilde değerlendireceğim. 

Tüfekçi Harun Vur: Karnemde hep A var. Tatilde Türkiye’ye gideceğim. Ailemi ziyaret edeceğim. Bisiklet de süreceğim.”

Mustafa Bekâr: Karnem iyi geldi. Tatilde Hatay’a gideceğim. Oradaki ailemi ziyaret edeceğim. Bol bol gezip dinlendikten sonra ders çalışacağım.

Kaan Çıvak: Karnemdeki bütün derslerim A. Dönem içerisinde çok çalıştığım için karnemde kırık notum yok. Yaz tatilinde Adana’ya gideceğim. Dayımla gezeceğim.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474