banner564

Tasarımlar göz kamaştırdı

Merit Crystal Cove Hotel’de gerçekleşen ve birbirinden ünlü mankenlerin boy gösterdiği defilede moda rüzgarı esti

Tasarımlar göz kamaştırdı
banner598
Saim YILMAZ
Kıbrıs Moda Günleri için birbirinden ünlü mankenler Kıbrıs'a akın etti. Günay Musayeva, Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Ebru Ürün, Tuğçe Aral, Gamze Balım, Açelya Kartal, Yağmur Ayaz, Olga Fabrikova ve Sanem Balcı bir gün öncesinden geldikleri Merit Crystal Cove Hotel'de bütün gün keyifli dakikalar geçirerek yorgunluklarını attı. Ünlü manken Ece Gürsel ise işlerinin yoğunluğu dolayısıyla dün geldiği Merit Crystal Cove Hotel'de güneşin tadını çıkarıp eğlendi. Kıbrıslı mankenler Elif Kale ve Jennifer Amber Mantle de defilede boy gösterecekler arasındaydı. Defile öncesi kusursuz bir gece için provalar gerçekleşti. 

Tüm detaylar düşünüldü
Hazırlıkları günler öncesinden başlayıp son güne kadar süren "Kıbrıs Moda Günleri"ne ev sahipliği yapan Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan ve ekibi, titizlikle hazırlandıkları gece için, tüm detayları son bir kez daha kontrol ettikten sonra misafirlerini kapıda karşıladı. 
Merit Crystal Cove Hotel'in ana sponsorluğunda, H&V Ajans direktörü Hayriye Vurdu'nun gerçekleştirdiği ve birbirinden ünlü mankenlerin boy gösterdiği defilede moda rüzgarı esti. 

Yürek hoplatan sahneler yaşandı
Kıbrıs'ın birbirinden seçkin firmalarının kıyafetleri ve aksesuarlarının tanıtıldığı defilede izleyenlere yürek hoplatan sahneler yaşandı. 
Defilenin sunuculuğunu H&V Ajans direktörü Hayriye Vurdu yaptı. Öncelikle Kıbrıs'ın ünlü moda mağazası Bostancı Mağazalarının birbirinden şık kıyafetleri sergilendi. Sonrasında kaliteli duruşu ve seçkin markaları adaya getiren Just Women'ın takı, çanta ve kıyafetleri podyumu süsledi. Kıbrıslı ünlü sanatçı Demet Aktaş'ın şarkılarıyla renklendirdiği gecede, Secret Windows by Karabalyan Amora&Banci'nin eşsiz takıları tanıtıldı. 
Gecenin ilerleyen saatlerinde Kıbrıs'ta abiye denildiğinde ilk akla gelen Damla Butik'in eşsiz ve özel abiye tasarımları podyumda göz kamaştırdı. 

Merit Crystal Cove Hotel'e plaket...
Geceye ev sahipliği yapan Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan'a teşekkür edilerek, Merit Crystal Cove Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Eda Burç'a onur plaketi takdim edildi. Yurt dışında sayısız başarılara imza atmış Türk modacı Cengiz Kaptan'a ve geceye sponsor olan diğer firmalara da plaketleri takdim edildikten sonra geceye damgasını vuran, Türkiye'nin ünlü modacısı Zeynep Tunuslu'nun tasarımları konukları mest etti. Gecenin kareografisini ünlü kareograf Asil Çağıl yaparken, mankenlerin saçlarını Velena Kuaför, makyajlarını ise Naciye Vurulmaz yaptı. 

After Party şahane...
Merit Crystal Cove Hotel Pool Bar'ında oluşturulan platformda, konuklar için hazırlanan ikramlar ile defile sonrası "After Party" ye geçilirken, ünlü mankenler ve defileyi izlemeye gelen konuklar doyasıya eğlendi.
Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan, bundan sonraki dönemlerde de başarılı işlere imza atacaklarının sinyalini verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473