banner564

Türkü dolu bir gece

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Yavuz Bingöl unutulmaz bir konsere daha imza attı

Türkü dolu bir gece
banner598
Saim YILMAZ
Yavuz Bingöl, özel bir konseptte hazırlanan Merit Crystal Cove Hotel konserine beyaz gömlek üzerine tercih ettiği klasik kesim siyah bir takım elbise ile muhteşem bir saz solo eşliğinde, "Kırmızı Gül Demet Demet" türküsü ile sahnesini çıktı. Sanatçı, programı boyunca, türkülerinin bir bölümünde sıkça hayranlarına mikrofonu bırakarak tadından yenmez düetlere imza attı. Yavuz Bingöl, bir Azeri türküsü olan "Sene Bele N'oldu Yar" ile hayranlarını duygulandırırken "Bu Gala Daşlı Gala" ve "Atabarı" ile de oynattı. 

Kendi evimizde gibi biz bize söyleyelim...
Sanatçı, ilerleyen saatlerde "Benim sahne hayatım 28 yıl oldu hemen hemen. Normalde 50-60 kişilik orkestralarla çalışıyordum. Şimdi ise 12-13 kişilik bir orkestra ile çıkıyorum bir kaç senedir. Artık kulak çok dolmuş, sesten gürültüden çok bunalmışız. Onun için ekip sayımızı düşürdük ve ayrıca kendi aramızda da kendimiz çalıp kendimizin söylediği bir grup kurduk. Grubun adını da "Efsun" koyduk. Grubun tamamı burda şimdi sadece bu dörtlü ile sanki evimizde kendimiz çalıp söylüyormuşuz gibi bir program yapacağız, daha az sesle sazın tadına doyacaksınız" diyerek grubu ile yürek burkan türkülere imza attı. 

Yavuz Bingöl'den Ahmet Kaya türküleri...
Yavuz Bingöl, sahnesine yıllarca Ahmet Kaya ile çalışmış olan ve şimdi de "O bana Ahmet Kaya'nın emaneti" dediği hocası ile ardı ardına söylediği Ahmet Kaya şarkıları ile büyük bir vefa örneği sergiledi. Gece boyunca tüm türkülerini hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. 

Kızından babasına sürpriz kutlama...
Gece saatlerin 12'yi göstermesi ile birlikte sürpriz yapıp Amerika'dan babasını izlemeye gelen kızı Türkü Sinem, babalar günü için sahneye özel olarak hazırlanmış bir pasta göndererek babasının bu özel gününü sahnede kutladı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474