banner564

Ünlü sanatçıya ‘sevgi seli’

29 Ekim Coşkusu Kıbrıs'ta, Merit Lefkoşa Hotel’de Muazzez Ersoy'la yaşandı

Ünlü sanatçıya ‘sevgi seli’
banner598

  Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy uzun bir aradan sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Merit Lefkoşa Hotel’de sahne aldı.    Türk Sanat Müziği'nin Nostalji Kraliçesi, büyük bir coşkuyla muhteşem şarkılarını seslendirdi, 29 Ekim kutlamasını adeta şölene çevirdi. 

  Yoğun istek üzerine 29-30 Ekim tarihlerinde, 2 gece üst üste Merit Lefkoşa'da sahneye çıkan Muazzez Ersoy, "Pandemi elinden ne  geliyorsa yaptı. Bizi ayrı düşürdü, uzaklaştırdı. Sahnemi özledim, müziği özledim, sizleri özledim, Kıbrıs'ı özledim. Özledim de özledim!" deyince salonda hem kahkaha hem de alkış koptu. 

13’üncü yıl kutlaması

   Bu arada Merit Lefkoşa Hotel’in 13. Hizmet yılı Muazzez Ersoy’un da katılımıyla kutlandı.
   Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Cem Toker, Merit Lefkoşa Genel Müdürü Mine Gürses ve diğer yetkililerle birlikte 13’üncü Yıl pastasını kesen Muazzez Ersoy iyi dileklerini belirtti. Muazzez Ersoy “Merit’in hizmet kalitesini çok beğeniyorum ve tüm yöneticilerle çalışanlarını kutluyorum” dedi.
   Ünlü sanatçı, gecenin sonunda Onuncu Yıl Marşı ve İzmir Marşını, ellerinde Türk ve Kıbrıs bayraklarıyla tüm salonla birlikte seslendirdi. 

Dikkat 4 nolu foto altı

Merit Lefkoşa’nın 13’üncü kuruluş yıldönümü pastası, Merit Otelleri Yönetim Kurulu başkanı Cem Toker, Merit Lefkoşa Genel Müdürü Mine Gürses ve diğer yöneticilerin yanı sıra Muazzez Ersoy’un katılımıyla kesildi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERMANIUM
GERMANIUM - 2 yıl Önce

kaç kişiyle yatıyor bu kaltaklar,bilseniz,YÜZELRİNE BAKMAZDINIZ ??? BİR GÖZÜ ZATEN KÖR OLUYOR BUNUN.GÖZÜ KÜÇÜLDÜ.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473