banner564

Nisan’da bitecek

Eski Girne yolundaki çalışmaları denetleyen Bakan Dürüst süre verdi:

Nisan’da bitecek
banner598
 Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, yenileme çalışmaları devam eden ve ‘Eski Girne Yolu’ aolarak bilinen  Gönyeli-Boğaz yolunda incelemelerde bulundu. 
   Dürüst, hava koşulları düzelince çalışmalara devam edileceğini ve yolun nisan ayında hizmete gireceğini açıkladı.
   Dürüst, incelemeleri sırasında yol yenileme çalışmalarının gidişatı konusunda, yolun yapımını sürdüren firma yetkililerinden bilgiler aldı. Bakan Dürüst’e incelemeleri sırasında Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, Bakanlık Müdürü Salih Canseç, Karayolları Dairesi Müdürü Ahmet Aydın ve Plan Proje Müdürü Şifa Soğukpınar eşlik etti. 
    Bakan Kemal Dürüst incelemelerin ardından yaptığı basın açıklamasında, Gönyeli-Boğaz yol yenileme çalışmalarının devam ettiği süre içerisinde sürücülerin çok dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.
   Dürüst, çalışmalara elverişsiz hava koşulları nedeniyle bir süre ara vermek mecburiyetinde kaldıklarını ifade ederek, hava koşullarının düzelmesiyle birlikte yol yapım çalışmalarına kalındığı yerden devam edileceğini belirtti.

Sürücüleri uyardı

   Yolun nisan ayı içerisinde hizmete gireceğini ifade eden Dürüst, yol çalışmaları devam ettiği sürede bölge sakinlerinin sabırlı davranarak, çalışmalardan dolayı meydana gelebilecek rahatsızlıkları doğal karşılamalarını ve yolu kullanan sürücülerin daha dikkatli olmalarını istedi.
    Dürüst, yol yapım çalışmalarında alınması gereken tüm güvenlik tedbirlerinin en üst seviyelerde alındığını ifade ederek, yolun hizmete girmesiyle birlikte, hem yolu kullanan sürücüler hem de bölge sakinleri için büyük bir rahatlama ve kolaylık olacağına inanç belirtti. 
   Güvenlikli bir yola da kavuşulacağını ifade eden Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, ileriki günlerde yapımı devam eden diğer projeleri de yerinde inceleyeceklerini belirterek, çalışmaların en erken süre içerisinde tamamlanması için gerekli müdahaleleri yapacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 03:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474