banner564

Fotoğrafı dağıtıldı

Reina katliamıyla ilgili olarak çekik gözlü terorist her yerde aranıyor

Fotoğrafı dağıtıldı
banner598
 Reina'da katliam gerçekleştiren teröristin en net görüntüsü ortaya çıktı. Terörist çekik gözleri ve yüzüne hakim geniş elmacık kemikleriyle dikkati çekiyor. 
   Öte yandan Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen hain saldırıyla ilgili olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İstanbul'da 8 kişi gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
   Beşiktaş Ortaköy'deki eğlenme mekanı Reina'ya yeni yılın ilk saatlerinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısıyla ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, yaptıkları çalışmalarda yılbaşı gecesi gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olabileceğini değerlendirdiği 8 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
   Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yeni fotoğrafları ortaya çıktı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne ulaştı. Söz konusu fotoğraf habercilerle paylaşıldı. Üzerinde koyu renkli anorak bulunan kişi çekik gözleri, geniş elmacık kemikli yüzüyle dikkati çekiyor. 

Kırgızistan’dan açıklama

   Bu arada Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı, Ortaköy'deki terör saldırısını düzenleyen saldırganın Kırgızvatandaşı olabileceği yönündeki haberlerin araştırıldığını açıkladı.
  Associated Press'in İnterfaks'ı kaynak göstererek geçtiği habere göre, Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aiymkan Kulukeyeva, "İstanbul'daki konsolosluğumuza, basında çıkan bu haberi kontrol etmeleri için talimat verdik" dedi.
   Kulukeyeva, "İlk bilgiler, bunun şüpheli bir enformasyon olduğuna işaret ediyor. Ancak yine de kontrol ediyoruz" ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 03:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473