banner564

14 Şubat’ta evlendiler

Nikah daireleri, yoğun ilgi nedeniyle çiftlere yarım saat arayla randevu verdi

14 Şubat’ta evlendiler
banner598
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftler, nikah dairelerine akın etti. Nikah daireleri, yoğun ilgi nedeniyle çiftlere yarım saat arayla randevu verdi.
Fethiye'de nikah daireleri 14 Şubat tarihinde alınan randevularla tamamen doldu. Fethiye Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde yarım saat arayla 17 nikah kıyıldı. Evlendirme Dairesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kış döneminde haftada bir olan nikah sayısının 14 Şubat nedeniyle yarım saatte bir nikaha yükseldiğini açıkladı. Günün ilk nikahı 08.30'te kıyılırken, akşam mesai bitimine kadar devam edecek. 
14 Şubat'ta nikah masasına oturarak Evet diyen çiftler de günün önemine dikkat çekerken, farklı ve özel olsun istedikleri için nikah için bu günü seçtiklerini kaydetti.
Gaziantep'te ise, evlilik yıl dönümlerinin 14 Şubat Sevgililer Günü olmasını isteyen 66 çiftin nikahı kıyıldı. Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğuna müracaatta bulunan çiftlerin, sabah 09.00'da başlayan nikah işlemleri 3 saatte tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474