banner564

‘Antalya bizim’

Bahçeli, Manavgat Projesi tanıtım toplantısına katılarak moral buldu

‘Antalya bizim’
banner598

 

   MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bugün çok mutluyuz, hele Manavgat'a öyle bir girişimiz oldu ki, eğer bunları televizyonlar verirlerse 'alo' kesintisine uğramazsa Antalya bizimdir" dedi.

   Akseki Kavşağı'nda partililer tarafından karşılanan Bahçeli, partisi tarafından Manavgat ilçesindeki Sueno Otel'de düzenlenen "Burası Türkiye, Burası Manavgat Projesi" tanıtım toplantısına katıldı.

   Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, Manavgat'ta başarılı bir ismi aday gösterdiklerini belirterek, Manavgatlılar'dan destek istedi. Manavgat'ın güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Bahçeli, "Eğer burası Manavgat ise burası en hoş yer olacaktır" ifadesini kullandı. 

    Antalya'nın ülke sevdalılarının yaşadığı büyük bir şehir olduğunu dile getiren Bahçeli, MHP olarak ülkenin her yerinde olduğu gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de değerli bir şahsiyeti aday gösterdiklerini söyledi.

   Seçimlere 32 gün kaldığını bildiren Bahçeli, "Önümüzdeki günler itibarıyla gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Her Antalyalı'ya ulaşacağız, her ilçeye gideceğiz. Bugün çok mutluyuz, hele Manavgat'a öyle bir girişimiz oldu ki, eğer bunları televizyonlar verirlerse 'alo' kesintisine uğramazsa Antalya bizimdir" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 04:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473